Digge burgere sentralt i Sandefjord.

Høsten 2017 åpnet Beist Burger & Bar i Prinsens gate i Sandefjord. Spisestedet spesialierer seg på gode burgere med spennende smakskombinasjoner, og har en avslappet og hyggelig atmosfære. 

Både klassiske og innovative burgere

 

Som navnet tilsier, så spesialiserer Beist seg selvfølgelig på burgere. Burgerne er laget på høyrygg av storfe (18-22 % fett), og alt kjøtt er kvernet lokalt. Burgermenyen består av alt fra klassisk cheeseburger med cheddar, til andre spennende varianter som "Trout Mouth" med filet av fjellørret, ramsløkaioli, fennikelslaw, ruccola og syltet chili. Hver måned kan du også få "månedens burger", som alltid består av spennende smakskombinasjoner. 

Shady Fries, Buffalo Wings og digge shakes

 

Foruten burgere finner du også mye annet digg på menyen, som for eksempel "Beist Shady Fries", som består av søtpotetfries, bacon, parmesan og trøffelaioli, eller andre småretter som Chili Cheese Pops og Buffalo Wings. Beist er også kjent for sine digge milkshakes, med smaker fra blåbær og jordbær til espresso. Menyen inneholder også veganske alternativer for de som skulle ønske det. 

På barkartet finner du både flere forskjellige typer fatøl, en rekke forskjellige flaskeøl, cider, vin og cocktails. Det finnes vel egentlig ikke en bedre combo enn en god burger og en duggfrisk IPA? 

PRINSENS GATE 19

SANDEFJORD

TIRSDAG-TORSDAG 1500 - 2000

FREDAG-LØRDAG 1300 - 2100

SØNDAG 1500 - 2000

MANDAG STENGT

BEIST BURGER & BAR AS 2020

post@beistburger.no